Adverteren

Groepsuitjebrabant.nl biedt een platform voor typisch Brabantse groepsuitjes, unieke uitjes in Brabant en uitjes op bijzondere verborgen plekjes in Brabant. Biedt u een groepsactiviteit aan en wilt u deze graag via onze website promoten? U krijgt een vaste pagina waarop u uw informatie kwijt kunt inclusief de mogelijkheid tot het plaatsen van mooie sfeerfoto’s. Alle pagina’s van de aanbieders hebben een zelfde lay-out en opmaak, dit om de overzichtelijkheid te kunnen waarborgen.

Naast de omschrijving van de activiteit vermelden wij de tijdsduur, prijs, het minimale aantal personen en de locatie op uw bedrijfspagina. Na het aanmelden zorgen wij dat uw pagina online wordt gezet (vaak binnen 2 werkdagen). Wij sturen u hiervan een notificatie per email, zodat u uw pagina kunt controleren. Bij een reserveringsaanvraag zullen wij contact met u opnemen en de aanvraag met u doornemen.

No Cure No Pay
De bedrijfspagina bieden wij aan op basis van NO CURE NO PAY. Dit houdt in dat u een jaar lang gratis vermeld wordt op onze website, mochten wij voor u boekingen realiseren dan vragen wij een kleine bijdrage in de vorm van een commissie per boeking.

Voor meer informatie over de aanlevering: info@groepsuitjebrabant.nl of 0164 – 857 700.

Contact

Groepsuitjebrabant.nl
Tholenseweg 2
4661 HE Halsteren
Tel. 0164 – 857 700
E-mail: info@groepsuitjebrabant.nl

Blijf op de hoogte

facebook twitter