Ik hou van Brabant

"Wie heeft de meeste kennis van Brabant?"

Beschrijving

Brabantse gezelligheid en uitdagende teambuilding in één verrassend programma. U bouwt met uw team een grachtenpand van grote houten blokken...  Deze bouwstenen moeten echter worden verdiend met het spelen van spellen met tegenstanders uit andere teams! Verder is een dosis kennis belangrijk om de sleutel tot uw pand te verdienen.

Gezellige spellen, win bouwstenen
De spellen in de zaal zijn een mooie mix van braincrackers, behendigheidsspellen, strategische denkspellen, uitvergrote gezelschapspellen en natuurlijk spellen met Brabantse thema's.
De winnaar van elk spel verdient dukaten, waarmee houten bouwstenen worden gekocht. Met deze blokken vervaardigt uw team een prachtig grachtenpand!

De sleutel tot het grachtenpand kunt u verdienen door het juist beantwoorden van vragen over Brabant in de breedste zin van het woord. De boekjes met vragen verwijzen u naar foto's in de zaal, voorwerpen, muziekstukken en de Kunst & Ontwerp Galerij!  U mag zelfs uw gsm gebruiken voor het opzoeken van de vragen.Verrassende vragen, leuke wist-je-datjes, onverwachte antwoorden: Hoe staat het met uw team's gezamenlijke referentiekader als het gaat kennis van 'Brabant'?
Welk team heeft als eerste het grachtenpand volgens bouwtekening gebouwd? Als alle grachtenpanden zijn gebouwd volgt en hilarische Ik-hou-van-Holland-achtige finale met het Rad van Avontuur!

Offerte       Call   Mail

Details

GroepsuitjesGroepsgrootte 15 tot 150 deelnemers
GroepsuitjesTijdsduur 2.5 tot 3 uur
GroepsuitjesLocatie Eindhoven
GroepsuitjesEuro Vanaf € 41,14 p/p

Contact

Groepsuitjebrabant.nl
Tholenseweg 2
4661 HE Halsteren
Tel. 0164 – 857 700
E-mail: info@groepsuitjebrabant.nl

Blijf op de hoogte

facebook twitter