Eindhoven de slimste

"Een uitdagende race tegen de klok"

Beschrijving

Eindhoven De Slimste is een uitdagende city game, gespeeld in het centrum van de slimste regio van de wereld. U wordt met uw team geleid naar de highlights van Eindhoven, en ondertussen voeren de teamleden prikkelende opdrachten uit over; het bezoek van Einstein aan het historische Natlab, het Evoluon, EHV Rockcity beweging, Philips en de eerste fabriek, Design Academy, etc.

TomTomTotem en PrintPlaatPlan
Met uw team wandelt u door het centrum van Eindhoven volgens de aanwijzingen die u aantreft in de koffer. Een deel van uw team is verantwoordelijk voor het navigeren; niet met GPS, maar met ludieke uitdagingen als TomTomTotem, Kompas Op Koers en PrintPlaatPlan. De bedoeling is om met uw team een zo scherp mogelijke tijd neer te zetten bij een foutloos gelopen parcours.

Eindhoven DeGekste en Eindhoven Rockcity
Anderen kunnen vragen en opdrachten oplossen over Eindhoven en haar bijhorende slogans. Let op! Het zijn pittige vragen en uitdagende opdrachten, dus er mag worden gegoogled met uw smartphone. Het aantal juist beantwoorde vragen en goed opgeloste opdrachten bepaalt hoeveel tijd u mag aftrekken van de wérkelijk gezette eindtijd!
Het gezamelijk referentiekader en het handig informatie vergaren kan voor uw team het verschil betekenen in deze city game.

Welk team heeft het beste richtingsgevoel en de slimste taakverdeling?Welk team kan appèl doen op het compleetste pakket aan parate kennis? Welk team is het handigste in het verwerken van informatie… Welk team mag dus met recht met de titel ‘Eindhoven De Slimste’ aan de haal?

Offerte       Call   Mail

Details

GroepsuitjesGroepsgrootte 20 tot 80 deelnemers
GroepsuitjesTijdsduur 2.5 tot 3 uur
GroepsuitjesLocatie Eindhoven
GroepsuitjesEuro € 30,85 pp

Contact

Groepsuitjebrabant.nl
Tholenseweg 2
4661 HE Halsteren
Tel. 0164 – 857 700
E-mail: info@groepsuitjebrabant.nl

Blijf op de hoogte

facebook twitter