Ludiek wandelen & Bossche Bol

"Ontdek Den Bosch met een dosis humor als bagage"

Beschrijving

Laat jullie zelf op cultuurhistorische wijze theatraal verrassen door de heren Jaap F.Grolleboer, Henk Z.Knotjes of Berrie C. van Suilenkom van CMS. Zij leiden jullie op ludieke wijze door karakteristiek `s-Hertogenbosch en zorgen voor een opwaardering van jullie culturele kennis. Als stadsgidsen verzorgen zij rondleidingen langs vele historische en culturele hoogstandjes. De Ludieke Wandeling duurt 1 á 1½ uur.

Alternatief
Jaap, Henk & Berrie wandelen graag met jullie, ben je bang voor slecht weer? Dan is er als alternatief, cursus `Bosch Praote' en `De Grote Weet ik Veel Quiz' Aansluitend gaat de groep naar het beeld van Zoete Lieve Gerritje en wordt de groep overgedragen aan Tante Annie en gaat de Bossche ( bol) Lol gewoon verder...

Uniek
Jullie maken zelf je eigen unieke Bossche Bol en exclusiever dan die van bakkerij de Groot! Onder het genot van een lekkere Bossche Manus likeur. Is de bol gevuld en versierd? Dan volgt er een prijsuitreiking voor de 1e 2e en 3e prijs!! En is het eindelijk tijd om van je eigengemaakte Chocolade Bol een lekker kofje koffie of thee te genieten!

Offerte       Call   Mail

Details

GroepsuitjesGroepsgrootte Vanaf 12 personen
GroepsuitjesTijdsduur 3,5 uur
GroepsuitjesLocatie Den Bosch
GroepsuitjesEuro ?

Contact

Groepsuitjebrabant.nl
Tholenseweg 2
4661 HE Halsteren
Tel. 0164 – 857 700
E-mail: info@groepsuitjebrabant.nl

Blijf op de hoogte

facebook twitter